HOME WEER & RADAR NUTTIGE INFO PUZZEL- FUN- HOROSCOOP RESIDENTEN BUSDIENSTEN APOTHEKERS TENERIFE CONNECT TNT DOWNLOADEN ADVERTEREN-ABONNEREN CONTACT-COLOFON REACTIE VAN DE LEZER

Foto van de maand

(Klik op de foto voor groot formaat)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FACEBOOKGROEP KORT NIEUWS vlaggen TIPS & TRIPS COLUMNS
TNT ONLINE LEZEN Facebook-Groups-e1291281035929

Laatste update

      01-11-2019

Twitter-icon-TatarLawFirm Magnify green large WebcamqTenerife link2

 

 

Programmas Magnify green large PlayaBeach LogoTNT-Transparant F_tekst cover1 D_eXoBDWsAA4xyF Terug

 

Loro Parque

 

Loro Parque, een avontuur op zich, met een dierentuin, geliefd door jong en oud. Van biotoop tot show... waar dieren wonen en hoe ze de mensen vermaken. Een dag vol ongeloof en verwondering met vier spektakelshows; van dolfijn tot orka. Topklasse op wereldformaat.

 

 

 

 

Aqualand

 

Een waterpark om ‘u’ tegen te zeggen. In het zuiden van Tenerife, zonniger kan niet, ligt het meeste complete wateranimatiepark voor kinderen waar volwassenen zich te pletter amuseren. In combinatie met het dolfinarium, een dagje uit met het hele gezin... een zonnig en spetterend alternatief.

 

 

 

 

Siam Park

 

Het grootste waterpretpark van Europa, een waterpretpark voor volwassenen wordt wel eens gezegd omdat kleine kinderen geen toegang hebben tot de meeste attracties. Sedert 2008 is dit park in Costa Adeje werkzaam door een wonder van moderne technieken die resulteren in exotisme, diversiteit en mysterie. Thema is de koningin van oude Siam die iedereen een unieke belevenis mee geeft.

 

 

 

 

Jungle Park

 

Las Águilas - Jungle Park is een buitengewoon en buiten-categorie zoölogisch park. Een botanische tuin van 75.000 m² waarin 500 dieren leven. Je ziet ze in open lucht, in het midden van een jungledecor door kloven, glooiingen en bergen in een natuurlijk biotoop weergegeven en waar de vogelshow als de nummer 1 geldt. Puur natuur en heel mooi...

 

 

 

 

Pueblo Chico

 

Een thematisch park met slechts één thema: alles op schaal 1:25. Pueblo chico betekent ook ‘kleine plaats’ en alle onderwerpen over de Canarische Eilanden werden hier verzameld.  Klein maar fijn is hier het devies; cultuur, kunst, geschiedenis, technologie, natuur en ecologie zijn themas die in miniatuur broederlijk naast elkaar staan in de vallei van Orotava met een meesterlijk zicht op, enerzijds de oceaan, anderzijds de Teide.

 

 

 

 

Piramiden van Güímar

 

Een museum op 75.000 m² in het zuiden van Tenerife,  waar zowel de piramiden als de rieten vaartuigen moeten bewijzen dat Amerika lang voor Columbus moet ontdekt geweest zijn. De piramiden zijn astrologische en astronomische links naar ons zonnestelsel. Deze site is onwaarschijnlijk verbonden aan de naam Thor Heyerdahl.

 

 

 

 

Camello Center

 

Zin om met de hele familie een fantastische dag te beleven? Rondtoeren op de rug van een kameel, gekleed en beschermd tegen de zon zoals de bedouinen het deden. Genietend van de natuur en prachtige vergezichten in de omgeving van El Tanque om daarna genieten van Canarische gastronomie.

Aqualand Jungle Park09 Loro Parque pueblo-chico-auditorio pyramides_guimar Siam Park Camello

 Thema Parken