HOME WEER & RADAR NUTTIGE INFO PUZZEL- FUN- HOROSCOOP RESIDENTEN BUSDIENSTEN APOTHEKERS TENERIFE CONNECT TNT DOWNLOADEN ADVERTEREN-ABONNEREN CONTACT-COLOFON REACTIE VAN DE LEZER

Foto van de maand

(Klik op de foto voor groot formaat)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FACEBOOKGROEP KORT NIEUWS vlaggen TIPS & TRIPS COLUMNS
TNT ONLINE LEZEN Facebook-Groups-e1291281035929

Laatste update

      01-12-2019

Twitter-icon-TatarLawFirm Magnify green large WebcamqTenerife

 

 

Programmas Magnify green large PlayaBeach LogoTNT-Transparant F_tekst cover1 11868890_1639749766272105_142043142_n Omslagfoto_Klein

Sudoku

 

Een Soduko puzzel bestaat uit negen bij negen vakjes, die weer gegroepeerd zijn in negen vlakken van drie bij drie. In deze vakken dienen de cijfers 1,2,3,4,5,6,7,8 en 9 te worden ingevuld. Daarbij gelden de volgende regels:

• Deze getallen mogen elk slechts één keer voorkomen in elk vlak van drie bij drie vakjes.

• Deze getallen mogen elk slechts één keer voorkomen in elke verticale kolom.

• Deze getallen mogen elk slechts één keer voorkomen in elke horizontale  kolom.

 

 

 

Grote kwis

 

67.657 gevarieerde vragen om op te lossen. Gebruik deze kwis om online kwiswedstrijden te houden in familie- of vriendenkring.

 

 

 

Rekenkwis

 

Analoog aan de Grote Kwis kun je hier uw rekencapaciteiten testen. Maak uw eigen competitietabel of speel dit met vrienden en kennissen.

Sudoku-toiletpapier 1313_the_crash_lentekwis_250 Banner_PuzzelenFun

Klik op je sterrenbeeld

tweelingen stier boogschutter ram maagd leeuw kreeft steenbok weegschaal waterman vissen schorpioen

Ram (21 maart – 19 april)

Een Ram is energiek, komt op voor zichzelf en onafhankelijk. Deze eigenschappen matchen het beste met een Tweeling, Boogschutter en een Waterman. Dit zijn drie sterrenbeelden die gesteld zijn op hun vrijheid en veel overeenkomsten hebben met elkaar. Voor de Ram en de Boogschutter hebben kans op een blijvende relatie.

 

Stier (20 april – 20 mei)

De stier houdt van rust, is soms wat koppig en wil graag vastigheid en heeft een intens verlangen naar liefde. En er zijn best wel veel sterrenbeelden die goed aansluiten bij de Stier, zoals de Kreeft, de Stier, de Tweeling , de Weegschaal, de Steenbok en de Vissen. Daarbij zijn de Weegschaal en de Vissen de beste match.

 

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Een Tweelingen is veelzijdig en communicatief sterk. Vooral avontuurlijke tekens kunnen het goed vinden met dit sterrenbeeld. De Tweelingen met Tweelingen en de Tweelingen met de Waterman is een topcombinatie!

 

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Dit gevoelige sterrenbeeld wil graag verzorgen en is enorm huiselijk ingesteld. Daarom kan een Kreeft het beste overweg met een andere Kreeft, Stier, Weegschaal en Vissen. Vooral de Weegschaal is een goede match als jullie rekening met elkaar houden.

 

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De beschermende Leeuw wil graag leiding geven en dat past natuurlijk niet bij elk sterrenbeeld. Toch zijn er een paar tekens met wie de Leeuw het heel goed kan vinden. Zoals de Steenbok en de Vissen. Vooral de Vissen vinden het heerlijk om met iemand een relatie te hebben die de leiding neemt.

 

Maagd (23 augustus – 22 september)

De Maagd weet heel goed wat ze wel en niet wil. De soms mopperende Maagd is goed in het beheersen van haar gevoelens, maar zou soms wat meer van het leven moeten genieten. De Maagd kan dat laatste het beste doen met een Steenbok of een

 

Weegschaal ( 23 september – 23 oktober)

De Weegschaal zoekt naar evenwicht en maakt een grote boog om tekens die de harmonie verstoren de confrontatie opzoeken. Toch zijn er veel  sterrenbeelden die goed met de Weegschaal matchen, zoals  de Vissen , de Waterman, de Weegschaal, de Kreeft, De Tweelingen en de Stier. Keuze genoeg!

 

Schorpioen (24 oktober – 21 november)

De schorpioen heeft veel zelfvertrouwen, maar is ook heel kwetsbaar. De sterrenbeelden die daar het beste mee om kunnen gaan zijn de Schorpioen, de Steenbok en de Waterman.

 

Boogschutter (22 november – 21 december)

De Boogschutter geniet van vrijheid en kan vrij snel met een mening klaar staan. Sterrenbeelden die daar goed mee ook kunnen gaan zijn de Ram, Leeuw, de Boogschutter en Vissen. Vooral  twee Boogschutters bij elkaar zijn een match made in heaven!

 

Steenbok (22 december – 20 januari)

De Steenbok heeft heel veel doorzettingsvermogen en gaat ook door totdat het doel is bereikt. Maar de Steenbok kan ook heel hard tegen zichzelf zijn en anderen. Zo kunnen een Stier en een Maagd heel goed met de Steenbok een liefdeskoppel vormen. De beste combinatie is toch wel de Steenbok en een Schorpioen.

 

Waterman (21 januari – 18 februari)

De Waterman is in zijn doen en laten een vrije vogel en die moet je natuurlijk niet in een kooitje stoppen. Een flexibel teken vormt dan ook de beste combinatie met dit sterrenbeeld. De Maagd, de Schorpioen en de Waterman vormen een mooi stel, maar de ultieme combinatie is toch wel met De Tweelingen.

 

Vissen (19 februari – 20 maart)

De diepzinnige, dromerige en vooral gevoelige Vissen passen het beste bij die tekens die deze eigenschappen kunnen begrijpen. Zo is er een goede match met een Kreeft, een Leeuw en een Boogschutter. Maar als je iemand die een Weegschaal of een Stier is dan is er een grote kans van slagen!

Terug Banner_daghoroscoop